Advies voor organisaties

Advies voor organisaties

Zo helpen wij jouw organisatie

Voorschoten Voor Elkaar ondersteunt vrijwillige inzet in Voorschoten door de uitvoering van vijf basisfuncties. Wij zijn ambassadeur, makelaar en een kennis-en adviescentrum voor vrijwillige inzet. Organisaties kunnen bij ons terecht voor advies en informatie en cursussen.

Matching op maat - Digitaal platform

Voorschoten Voor Elkaar zet zich in om Voorschotenaren (organisaties en vrijwilligers) zo goed mogelijk aan elkaar te matchen. Dit kan onder andere via website Samen Gezond Voorschoten. Vrijwilligers hebben de mogelijkheid een profiel aan te maken en hun aanbod te presenteren en organisaties kunnen vacatures voor vrijwilligerswerk plaatsen. Ook kunnen individuele Voorschotenaren vacatures voor vrijwilligerswerk plaatsen. Er kunnen vacatures geplaatst worden voor eenmalige klussen, projecten of vaste vrijwilligersplekken. De werving, selectie en begeleiding van vrijwilligers wordt door organisaties zelf gedaan. Heb je hier als organisatie vragen over of advies bij nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze Coördinator Vrijwillige Inzet kan je hier verder bij helpen.

Cursussen en trainingen

Organisaties kunnen bij Voorschoten Voor Elkaar terecht voor deskundigheidsbevordering. Er zijn cursussen en trainingen van Voorschoten Voor Elkaar, maar ook vanuit andere organisaties, zoals deze e-learnings voor vrijwilligers.

Advies of een gesprek?

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je meer informatie over wat Voorschoten Voor Elkaar voor jouw organisatie zou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met onze medewerkers via 071 561 90 01 of e-mail naar info@voorschotenvoorelkaar.nl.