Kunst op Recept - Keramiek

Kunst op Recept - Keramiek

Gertrude Krayenbosch

Niets is fijner dan met je handen in de klei, even los van de alledaagse beslommeringen. Het is heerlijk rustgevend maar tegelijk ook weer verrassend! 

voor deze 6 bijeenkomsten is geen startniveau nodig, mag wel, maar hoeft niet!

Je gaat vooral met de hand “vormen”. Door opbouwen, toevoegen, uithollen ontstaan vormen waarbij ook met jouw een persoonlijke stijl verrassende objecten ontstaan. De docent  begeleid waar nodig en helpt je de basistechnieken te ontdekken van waaruit jouw werk ontstaat. De lessen vinden plaats in een inspirerend atelier waar diverse kleisoorten en materialen aanwezig zijn. Foto’s maar ook werkstukken van anderen helpen je creativiteit aan te wakkeren.

Over Gertrude

alternatetext

Gertrude Krayenbosch is keramist en lang geleden begonnen met keramiek bij het Keramisch atelier ‘Kerade’ in de Vrije Academie in Delft. Hierna volgde ze nog vele workshops, o.a. bij Netty Janssen. Sinds 1998 geeft ze keramiekles bij BplusC en ze wil graag haar enthousiasme voor keramiek en kennis delen. 

De boerderij Oud Woelwijck in Voorschoten is een fijne sfeervolle locatie waar er ruimte is om op een ontspannen en speelse manier bezig te gaan met boetseren. 

Wil je meer weten? Kijk op: www.gertrude.nl