Kunst op Recept - Schilderen

Kunst op Recept - Schilderen

Régine Rosink

Beginnen, daar gaat het om. Zonder uitgebreide planning, jezelf wat meer vrijheid gunnen. Als je niet begint, dan gebeurt er niets en kan er ook niets veranderen. Als je wel begint kun je jezelf eens verrassen hoe het loopt. Hoe fijn is dat. Beginnen is vaak wat makkelijker met een beetje hulp en ik vind het fijn je te helpen om te starten met schilderen. Het liefst met een blik op de natuur. Ik heb een atelier in m’n achtertuin. En de tuin is een fijne plek om te schilderen.

Ik vind het prettig om je te begeleiden om in meerdere sessies aan een schilderij te werken. Het doel is het maken. Maken is als het leven zelf, soms leuk, soms lastig, soms spannend, maar het maken zelf vormt je. Je schept een stukje jezelf erbij en het maakt je iets meer heel.

Over Régine

alternatetext

Ik ben beeldend kunstenaar, de kunstacademie heb ik in Utrecht afgerond als beeldhouwer, dat was in het jaar 2000. Later heb ik kunstgeschiedenis gestudeerd in Amsterdam en ik ben sinds 2006 ondernemer. Ik hou van maken, het kan van alles zijn. Maken maakt me blij en ik wil graag dat plezier met je delen. De laatste 10 jaar ben ik meer en meer gaan schilderen en is mijn werk steeds kleurrijker geworden.

Op de school van m’n dochter geef ik met regelmaat schilderlessen in kleine groepjes. Daarnaast geeft het me veel voldoening om (kwetsbare) mensen met beeldende kunstprojecten kennis te laten maken. En, al is het maar voor even, mee te nemen naar een andere realiteit. Ik vind het fijn om met volwassenen en ook met kinderen te werken.