Kunst op Recept - Zingen

Kunst op Recept - Zingen

Marietta Aprea

Iedereen kan leren zingen. Daar ben ik van overtuigd. Het is leuk is om te doen, je krijgt er energie van en gaat je er beter door voelen. Zelfs als je een verdrietig stuk zingt, kan het opluchten om die emotie te uiten, waardoor je er wat voor terug krijgt. Het uit volle borst meezingen met een heerlijk nummer, waardoor je adem en energie gaan stromen, is een ervaring die de meeste mensen hopelijk zullen herkennen. 

Vanuit mijn ervaring als logopedist, stemtherapeut en zangdocent kan ik je helpen je stemmogelijkheden te ontdekken en deze muzikaal in te zetten. Ik vind het heerlijk als ik zangleerlingen in mijn lessen iets kan meegeven waarvan ze niet hadden gedacht dit te kunnen. Jij geeft het tempo hierin aan en ik sluit aan bij jouw behoefte. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen en mag het gerust ook een beetje spannend vinden om met je stem aan de slag te gaan.

Dus, met welke stukken zou jij aan de slag willen gaan en wat kan ik voor jou betekenen om je stem te ontplooien en je muzikaal te ontwikkelen? Mocht je dat nog even niet helder hebben, geen paniek … ik kan ook een voorstel doen. 

In de les zal ik de oefeningen hierop laten aansluiten en met jou op zoek gaan naar een zanguitvoering die recht doet aan jouw wensen en mogelijkheden. Hierbij kunnen we gebruik maken van piano- of gitaarbegeleiding of een instrumentale begeleidingstrack gebruiken (net wat handig is).

Over Marietta

alternatetext

Marietta is in 1999 afgestudeerd aan het koninklijk conservatorium in Den Haag als uitvoerend musicus zang jazz (met didactische aantekening) en werkt momenteel als docent stem en stemstoornissen aan de logopedie-opleiding van Hogeschool Utrecht. Ze heeft ervaring ervaring met zangstemtraining bij beginners, serieuze amateurs en professionals. Daarnaast heeft zij veel ervaring met de begeleiding van mensen met stemproblemen.